
20:25, 6 травня 2018 р.
Закарпатський делікатес: страва із равликів та равликова ікра набирають популярності серед туристів (ФОТО)
На «Першій закарпатській равликовій фермі», село Нижнє Селище Хустський район пройшла історична дегустація равликів, сорт Мюллер, які вирощені в Закарпатті.
Про це повідомив на своїй сторінці краєзнавець Федір Шандор.
Самі равлики були приготовані за місцевими рецептами з бринзою та лекваром.
Водночас відбулося представлення нового туристичного продукту «екскурсія Равликова ферма» та дегустація першої в історії України та Закарпаття - равликової ікри.
Читайте також, чим ще Закарпаття приваблює туристів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
11:11, 3 березня
45
11:18, Сьогодні
20
14:57, 3 березня
20:51, 27 лютого
20:03, 5 березня
live comments feed...