В одному з ресторанів Ужгорода подають страви в їстівному посуді (ФОТО)

В Ужгороді в одному з ресторанів почали подавати страви у посуді, який можна їсти.

Повідомляє Varosh.

РезÑлÑÑÐ°Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÐºÑ Ð·Ð¾Ð±ÑÐ°Ð¶ÐµÐ½Ñ Ð·Ð° запиÑом "Villa Alfold ÑжгоÑод"

Заклад громадського харчування використовує еко-тарілки з двох причин.

ÐовâÑзане зобÑаженнÑ

Для чого це потрібно?

“По-перше, таким чином підтримуємо екологічне спрямування – крім того, що цей посуд повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези.

По-друге, це особливий смак, який має страва на зробленій з пресованої пшениці тарілці” - розповідають працівники закладу.

РезÑлÑÑÐ°Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÐºÑ Ð·Ð¾Ð±ÑÐ°Ð¶ÐµÐ½Ñ Ð·Ð° запиÑом "Villa Alfold ÑжгоÑод"

У «пшеничному» посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, зазначають у ресторані.

Читайте також: Петрів піст стартував: заборони та традиції