В Ужгороді в одному з ресторанів почали подавати страви у посуді, який можна їсти.
Повідомляє Varosh.
В Ужгороді в одному з ресторанів почали подавати страви у посуді, який можна їсти.
Повідомляє Varosh.
Заклад громадського харчування використовує еко-тарілки з двох причин.
Для чого це потрібно?
“По-перше, таким чином підтримуємо екологічне спрямування – крім того, що цей посуд повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези.
По-друге, це особливий смак, який має страва на зробленій з пресованої пшениці тарілці” - розповідають працівники закладу.
У «пшеничному» посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, зазначають у ресторані.
Читайте також: Петрів піст стартував: заборони та традиції